Word vriend van de Acht van Chaam !


De Acht van Chaam is Nederlands oudste wielerwedstrijden en een monument binnen de vaderlandse wielerwereld. De allereerste Acht ging al in 1933 van start. Tot op de dag van vandaag bestaat de Acht nog steeds. Daar mogen we trots op zijn!

Door lid te worden van de "Vrienden van de Acht van Chaam" draagt u de 8 van Chaam een warm hart toe met de steun van 30 euro per jaar.

Inmiddels zijn we al met bijna 300 vrienden, hier wilt u toch ook bij horen?

De "Vrienden van de Acht van Chaam" worden middels een digitale nieuwsbrief, op de hoogte gebracht van alle nieuwtjes rond de Acht van Chaam, over de gecontracteerde renners, entertainment, akties enz. Daarnaast maken de Vrienden kans op het winnen van:

  • een foto-opname met de winnaar van de Acht
  • VIP-kaarten
  • Tourrit in een volgwagen tijdens de Acht
  • Boek 75x Acht van Chaam

Het Comité van Aanbeveling van de Vrienden van de Acht van Chaam bestaat uit: Dries van Agt, oud-minister-president; Hanja Maij-Weggen, Oud-Commissaris van de Koningin in Noord-Brabant; Jo de Roo, oud-prof en 3-voudig winnaar van de Acht van Chaam; Rini Wagtmans, oud-prof en 2-voudig winnaar van de Acht van Chaam;Cees Maas, microfonist KNWU; Servais Knaven, 2-voudig winnaar van de Acht van Chaam; Johan van der Velde, oud-prof en winnaar van de Acht van Chaam.